Web-Proof

Et sikkert proof-system

For at sikre at vi og kunden er helt enige om, hvordan det færdige tryk skal se ud og dermed også mindske fejl, skal alle vore kunder godkende tilsendte sider på vores webproof. Til dette bruger vi Webcenter fra Infra-logic.

Til forskel fra mange andre proof-systemer er vores workflow og proof-system baseret på en ægte visning af, hvordan trykket endeligt kommer til at se ud, inden tryksagen kommer i trykmaskinerne. De sider, der ses på vores Webproof, er en 100% korrekt gengivelse af det faktiske tryk. Dette skyldes, at Webproofs preview-billeder bliver renderet på baggrund af de rippede TIFF-filer, som vores maskiner bruger til selve trykket.

Vi lægger stor vægt på det grundige forarbejde, den gode dialog med kunden og vores Webproof-system, hvor kunden kan opleve siderne, præcis som de vil komme ud fra trykkeriet. Derfor oplever vores kunder ingen overraskelser ved levering af det færdige produkt. Det er netop denne tilfredshed hos vores kunder, vi stiler efter hos OTM.

Nem og enkel godkendelse

Når vi har gennemgået de sider, en kunde har sendt ind til os, får kunden besked. Herefter kan kunden via sin almindelige web-browser logge sig ind på www.OTM-WebProof.dk. Kunden bliver oprettet med sig eget login, så der er tryghed omkring, at det kun er kunden selv, der kan se sine egne tryksager.

De sider, der ligger inde i Webproof, ser ud som det færdige tryk. På denne måde kan kunden nemt få et overblik over det færdige resultat, før det godkendes.

Kontakt os​

Vi vil altid gerne hjælpe, råde og vejlede vores kunder godt på vej.