Om os

Lidt om os

Selvom OTMs historie går tilbage til 1974, bliver vi ved med at forny os. Fornyelse og fleksibilitet ligger i vores DNA, da vi altid har været vant til at have med mange forskellige typer tryksager at gøre. Derfor har vi altid været nødt til at tænke kreativt. I dag råder vi over et moderne og velkørende produktionsudstyr. Vi har 2 CTP-anlæg med en kapacitet på 240 plader i timen og 2 rotationer på op til 64 sider. Vi har mulighed for online trimming, online indstik, foliering og meget, meget mere. Med denne maskinpark sikrer vi, at vi kan påtage os alle tænkelige coldset opgaver, og vi er i dag stolte over at kunne kalde os for Danmarks mest fleksible trykkeri.

Selvom vores produktionsudstyr kører upåklageligt og giver os mange muligheder, er vores medarbejdere stadig alfa og omega. Hos dem er nøgleordene omhu, faglig stolthed, kvalitet, fleksibilitet og leveringssikkerhed. De fleste af vores medarbejdere har mere end 25 års erfaring, og det er i et samarbejde mellem dem, vores maskiner og vores kunder, at vi gang på gang kan producere resultater af højeste kvalitet.

Fleksibilitet

Hos OTM kan vi håndtere selv de mest krævende opgaver. Dette skyldes vores workflow, hvor vores medarbejdere er grundige og kyndige i deres vejledning og support. På denne måder åbner vi op for at kunne realisere flere forskelligartede ønsker fra vores kunder uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi anbefaler at anvende OTM guiden her på hjemmesiden, inden den næste tryksag påbegyndes. Dette er vores udførlige step by step guide til avisproduktion, hvor der er hjælp at hente til opsætning samt tips og tricks.

Brug for hjælp?

Hvis du er i tvivl om formater og opsætning og ikke kan finde svaret i OTM guiden, så kontakt os endelig, før du påbegynder produktionen af din næste opgave. Dette kan spare dig for irriterende dobbeltarbejde, og vores dygtige medarbejdere står altid klar til at hjælpe og vejlede dig, så vi i fællesskab kan nå frem til det bedst mulige resultat for dig.

Kontakt os​

Vi vil altid gerne hjælpe, råde og vejlede vores kunder godt på vej.