CTP

Stor kapacitet og sikkerhed

OTM råder over to CTP-anlæg (computer to press) og har dermed en samlet kapacitet på 240 trykplader i timen. CTP-anlæggene sikrer en særligt hurtig gennemløbstid samt et præcist resultat af høj kvalitet. Der er meget sjældent printfejl i disse anlæg, hvilket sikrer, at vi kan holde en lav leveringstid og overholde den deadline, der er aftalt med kunden.

De to linjer er begge KODAK Generation News System og blev installeret i 2017. Med de to anlæg sikrer vi, at vi altid har en stabil produktion, da vi kan flytte en ordre mellem de to anlæg, eller vi kan sætte det ene anlæg op til en ny ordre, mens det andet kører færdigt.

Tromle i stedet for plade

Modsat andre avistrykkerier bruger vi tromlesættere, der giver en væsentligt bedre og mere præcis gengivelse på de plader den belyser. Vi mener at selv små forbedringer giver et bedre resultat i den sidste ende.

Hurtig og effektiv behandlingstid

Med CTP-anlæg nedbringes tiden fra, at kunden har godkendt siderne til, at de bliver sendt til tryk. Dette sker helt automatisk, når kunden har godkendt siderne i Webproof, og vi kan derfor hurtigt være færdige med det endelige produkt, når kunden har godkendt. Filerne kommer ind gennem et system, hvor de bliver forarbejdet og rippet, så de er klar til trykken.

Kontakt os​

Vi vil altid gerne hjælpe, råde og vejlede vores kunder godt på vej.