Prepress & Tryk

Investering i medarbejdere og udstyr

Hos OTM har vi specialiseret os i at levere tryksager af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi gør en dyd ud af at levere et produkt med kvaliteten i hovedsædet inden for kortest mulig tid. Samtidig sætter vi en ære i at overholde den deadline, der er aftalt med kunden.

Vi arbejder målrettet med at fastholde OTMs position som Danmarks førende avistrykkeri ved bl.a. løbende at investere i dygtiggørelsen af vores medarbejdere og i den nyeste teknologi. På denne måde sikrer vi, at vi hele tiden holder os opdaterede teknologisk, så vi også fremadrettet kan levere det bedst mulige resultat til vores kunder.

De fleste af vores medarbejdere mere end 25 års erfaring. Dette gør dem yderst kvalificerede til hele processen lige fra, at en kunde kommer med en ordre til, at ordren er færdigtrykt. På baggrund af denne erfaring med hele processen, kan vores medarbejdere nemt vejlede kunderne i startfasen, da de ved, hvad der kan lade sig gøre. Samtidig kan vores medarbejdere hurtigt spotte, hvis der er noget under selve trykningen, der ikke er optimalt og reagere på det hurtigt og effektivt.

Speciale i klargøring

Vi gør en dyd ud af klargørelsen af siderne, inden de kommer i trykken, og det er heri, vores ekspertise ligger. Kundernes filer bliver bearbejdet og analyseret, før de opsættes og klargøres til at blive omdannet til den filtype, der anvendes i trykkeriet. På denne måde gør vi os fleksible overfor vores kunder, som kan aflevere sider med mange forskellige sideopsætninger, men stadig forvente at få et højkvalitets resultat. Vi kan derfor levere et godt resultat til kunder med mange forskellige krav og ønsker.

Stærk opgavehåndtering

Pga. den grundige forarbejdning af siderne, inden de kommer i trykken, kan vi forvente et upåklageligt resultat fra vores maskiner hver gang. Vores dygtige medarbejdere sikrer maskinernes drift, så vi kan levere et præcist produkt af høj kvalitet til vores kunder til aftalt deadline.

Kontakt os​

Vi vil altid gerne hjælpe, råde og vejlede vores kunder godt på vej.