OTM Guiden

Velkommen til OTM guiden

Denne guide er lavet, så du som kunde hos os er godt klædt på, inden du laver din opgave til os. Igennem guiden tager vi dig igennem de forskellige arbejdsprocesser og rutiner, vi mener er nødvendige for, at vi sammen kan producere det kvalitetsprodukt, som kendetegner OTM Avistryk.

OTM guiden er delt op i forskellige steps. I hvert step gennemgår vi både via tekst og video guides de vigtigste grundindstillinger, du skal benytte i både Photoshop og InDesign.
OTM guiden er lavet til Adobe Creative Suite 6.0 English. Bruger du en anden version af CS pakken kan udseendet og menustrukturen variere fra det, der er vist i videoerne.

Vi håber, at du finder svar i OTM guiden. Ellers er du velkommen til at kontakte os for svar og vejledning.

Step 1

Inden du påbegynder produktionen af din tryksag, skal du vælge et slut formatet altså størrelsen på dit færdige produkt.ftp server.

Step 2

Når du ved formatet på din tryksag og oplag samt ca. sideantal er du klar til at kontakte OTM og få et tilbud på trykning. TM’s ftp server.

Step 3

Når du oprette dit InDesign dokument skal du altid oprette det til print.

 

Step 4

ICC-profilen benyttes både til konverteringen af dine billeder fra RGB til CMYK, og dels at give en rimelig nøjagtig gengivelse af tryksagen på din skærm.

Step 5

Før vi begynder med billebehandlingen, er der nogle grundlæggende indstillinger og begreber vi skal have styr på.

 

Step 6

Her finder du tips og tricks til din tryksag.

 

 

Step 7

Når du er færdigt med dit dokument i InDesign og der er lavet billedbehandling på dine billeder i Photoshop, er du klar til at eksporterer enkelt siderne til pdf.

 

Step 8

Når du har exporteret dine sider til pdf, er du klar til at uploade siderne til OTM’s ftp server.

 

 

Step 9

Når dine sider er uploadet til FTP serveren, vil de, hvis de er navngivet korrekt, komme frem på OTM-WebProof efter få minuter.

 

Kontakt os​

Vi vil altid gerne hjælpe, råde og vejlede vores kunder godt på vej.